Bruce Springsteen

O Bruce Springsteen εντείνει την ανυπομονησία για την κυκλοφορία του νέου του δίσκου “Letter To You” με την ανακοίνωση του καινούριου του ντοκιμαντέρ που θα προβάλλεται στο Apple TV από τις 23 Οκτωβρίου. Οι fans θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μία ιδέα από το πως δημιουργήθηκε το νέο πολυαναμενόμενο album.
Ο σπουδαίος καλλιτέχνης έχει ήδη παρουσιάσει δύο singles από την επερχόμενη κυκλοφορία, το ομότιτλο “Letter ToYou” και το “Ghosts”.
To “Letter To You” θα κυκλοφορήσει στις 23 Οκτωβρίου από την Panik Records και την Sony Music.

Track Listings:

01 “One Minute You’re Here”
02 “Letter to You”
03 “Burnin’ Train”
04 “Janey Needs a Shooter”
05 “Last Man Standing”
06 “The Power of Prayer”
07 “House of a Thousand Guitars”
08 “Rainmaker”
09 “If I Was the Priest”
10 “Ghosts”
11 “Song for Orphans”
12 “I’ll See You in My Dreams”
Pylos Live Radio, All Rights Reserved. // Created by 12 Gods Web Designs